Het moet ergens eind februari zijn geweest dat ik door mede AIW'er Ilse Sleurink werd benaderd om mee te werken aan een styled shoot. Eentje waarbij de leveranciers voornamelijk zouden bestaan uit AIW leden. En natuurlijk zei ik daarop volmondig "ja ik wil" Want niets is zo leuk als doormiddel van samenwerking een mooi resultaat neer te zetten. In een gezellige meeting kwamen we met belangstellenden bijeen om ideeën voor het thema te bespreken. 

Nadat er meerdere opties waren besproken werd als thema "Boer'n Wedding" gekozen. Doordat alle leveranciers uit Noord-Oost Nederland afkomstig zijn voelde dat als gegoten. Hiermee zouden we bruidsparen op een mooie wijze kunnen inspireren. Op een zonovergoten dag in juni was het eindelijk zo ver. Museumboerderij De Karstenhoeve te Ruinerwold vormde het toneel van de styled shoot. De locatie is gelegen in het Drentse land en bij uitstek geschikt als trouwlocatie voor een huwelijk in landelijke sfeer. Om die juiste sfeer neer te zetten koos het team ervoor zoveel mogelijk elementen die karakteristiek zijn voor het platte land te gebruiken. Zo werd voor de bloemendecoratie exemplaren gebruikt die veelal in de natuur voorkomen. Lag er boerenservies en linnen op de tafels. En qua aankleding van de locatie mochten onder andere klompen, boeren zakdoeken en melkbussen niet ontbreken. Zelfs het drukwerk sloot qua print en kleurgebruik op het thema aan.

​Niet alleen werden er foto's gemaakt. Al onze voorbereidingen en activiteiten werden ook op video vastgelegd. Via deze link is de leuke aftermovie te bekijken https://youtu.be/2a7W3j8h1AE Bovenal zijn we ontzettend trots op het bereikte resultaat. Waaraan de onderstaande leveranciers hebben meegewerkt.

Bruidsboeket / DecoratieAnders Bloemstyling - www.andersbloemstyling.nl
Bruids Make-upBeBlushed – www.beblushed.nl
BruidstaartenMisz Baksel - www.misz-baksel.nl
Fotograaf : Marlou Brans / Fotostudio Kruger – www.fotokruger.nl
Fotograaf : Petra Nieuwenhuis Fotografie – www.petranieuwenhuisfotografie.nl
Modellen : Wout en Nadine
MuziekPaul Smithuis – www.paulsmithuis.com
TrouwambtenaarJullie Moment - www.julliemoment.nl
TrouwkaartenNienke Van Kasteel - www.nienkevankasteel.nl
Trouw & FeestlocatieDe Karstenhoeve - www.karstenhoeve.nl
TrouwvervoerMijn Trouwe Bus - www.mijntrouwebus.nl
Videograaf : Another Love Story - www.anotherlovestory.nl