AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
2 minutes reading time (408 words)

Hou jij van leuke feesten en mooie foto’s? Wij ook! Aangenaam, wij zijn Snappshot en wij brengen events naar the next level.

afb-websiteslider_desktop-9240

Snappshot blogt!

Wij hebben eens zitten denken: Het draait allemaal goed maar wat mist er nog? Juist! Blogs! Via blogs kunnen we jullie op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes over bijvoorbeeld Snappshot zelf of onze partners. Weet je nog niet wie wij zijn? Of ben je gewoon benieuwd naar wat wij verder nog te bieden hebben? Lees dan snel verder en kom er zelf achter. Wij zijn een jong bedrijf met een gouden uitkomst voor elke party. Door Snappshot te gebruiken op al jouw party's weet je zeker dat je zelfs na de zwaarste avonden nog herinneringen op kunt halen .

Make weddings unique!

Een van de branches waar Snappshot ultiem geschikt voor is, is bijvoorbeeld de Trouwbranche. Bij bruiloften wordt er vaak veel geregeld om alles perfect te laten gaan. Waarom zou je dan nog enorm veel moeite doen voor een leuke sfeer als het heel simpel kan? Jouw gasten maken een foto waarna deze door wordt gestuurd naar MySnappshot. Doordat de app de foto automatisch aanpast qua formaat wordt er altijd een kleurige fotocombinatie weergegeven op het scherm. Zeg nou zelf, makkelijker en mooier kan toch haast niet? Is de werking van de app nog niet helemaal duidelijk? Dan kan je ook even ons filmpje bekijken. Snappshot is echt uniek en iets wat elk feest zou moeten hebben. Bespaar jezelf de moeite. Maak jouw bruiloft de allermooiste bruiloft ooit.

Businesses are feeling it...

Zijn we er dan alleen voor de trouwbranche? Het antwoord daarop is heel simpel. Nee. Snappshot is er voor elke party die jij geeft. Een ander groot voorbeeld hiervan is de Businessbranche. Vaak wordt deze branche niet direct gekoppeld aan het gebruik van een app als Snappshot maar het gebeurt vaker dan je denkt. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de mogelijkheden rondom bedrijfsuitjes, een barbecue met alle personeelsleden of misschien wel een jubileumviering. Elke gelegenheid verdient een herinnering, elke gelegenheid verdient Snappshot.Onze blogs gaan jou in de toekomst meer op de hoogte houden van de laatste updates rondom de diverse branches, evenementen en uiteraard ook Snappshot zelf. Bang dat je een blog mist? Volg dan snel onze sociale media kanalen, dan weet je zeker dat je altijd en overal op de hoogte bent van het laatste nieuws. Maak je nog geen gebruik van Snappshot? Informatie verzamelen en boeken kan natuurlijk altijd via onze website. Je zult al snel ontdekken waarom Snappshot de wegwerpcamera van de 21e eeuw is. 


Celebrate Moments, Capture Memories
Feest met Zorg
Wishes and Weddings in de lift!
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 15 augustus 2020
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712