Logo-Trouw-Aan-Jou-RGB

Wie ben je en wat doe je als Wedding Professional?

Lieve ondernemers, even voorstellen...

Mijn naam is Bo
,
Weddingplanner & Ceremoniemeester

Met mijn bedrijf Trouw aan jou volg ik mij hart. Zoals je in de liefde ook je hart volgt. Trouw aan jou betekent voor mij: Bezig zijn met wat ik het allerliefst doe:
Organiseren, plannen, styling, adviseren, 'van A tot JA!
Trouw aan jou betekent voor mijn klant: zonder zorgen de liefde vieren op hun grote dag.

Hoe ziet een typische werkdag in het leven van Weddingplanner Trouw aan jou er uit?

Naast Trouw aan jou, werk ik op dit moment ook nog als tussenpersoon in de verzekeringen, totáál iets anders kun je wel zeggen..

In de hoop dat ik straks alle dagen bezig mag zijn met Trouw aan jou heb ik mijn ideale werkdag omschreven:

Bruidsparen ontmoeten, netwerken, de laatste trends volgen! Geen dag is hetzelfde dit maakt het voor mij juist zo onvoorspelbaar en leuk! 

Waarom heb je gekozen voor deze niche?

Na het afronden van mijn opleiding marketing en communicatie en evenementenorganisatie rolde ik vanuit mijn stage de evenementenwereld in. Iedere zomer ben ik nog steeds betrokken bij ditzelfde bedrijf en ondersteun ik verschillende evenementen op het TT Circuit.

Ik droomde er al snel van om eigen ondernemer te worden. Ik werd gevraagd samen met mijn moeder waarmee ik in 2016 een organisatie bureau startte om een twee daagse bruiloft te organiseren. Hierna volgende een jubileumfeest en toen wist ik het zeker!

Werken met mensen, organiseren, stylen. Ik ben van de details en op een bruiloft moet alles tot in de details goed geregeld zijn. Dit past écht bij mij! 

Hoe en waar vind jij jouw bruidsparen?

Het mooiste en makkelijkste is om aanbevolen te worden. Hiervoor is een portfolio met goede referenties belangrijk! Hier wordt hard aan gewerkt.

Daarnaast is Social-media wel een bepalende factor in de trouwbranche, evenals beurzen en andere trouw evenementen. 

Wat is een van de leukste momenten uit jouw carrière?

Ik hoop op nog zoveel moois, maar geniet ook ontzettend van deze begin fase waarin ik nog heel veel kan leren, nieuwe ervaringen op doe, nieuwe mensen mag leren kennen! #dankbaar

Wat voor toekomstplannen heb je voor jouw bedrijf?

Ten eerste van mijn passie mijn full time Job maken!

Daarnaast droom ik als weddingplanner van een bruiloft op Ibiza of Italië, dat zou te gek zijn!!

Wat zou je nog graag voor jouw bedrijf willen doen? Denk hierbij aan cursussen, training of een 1 op 1 met een van jouw helden!

Ik hoop naast het 'wedding plannen' een eigen concept op te zetten voor de ideale buitenbruiloft, beetje bij beetje verzamel ik de leukste spullen voor een unieke bruiloft op de meeste bijzondere locaties.

Wat geef je als tip mee aan jouw collega's in de trouwbranche?

Dromen. Durven. Doen. Je weet het nooit, als je het niet probeert!