regen-op-je-bruiloft

Wie ben je en wat doe je als Wedding Professional?

​​Mijn naam is Wilma Ammersken-Baas en weddingplanner en/of professionele ceremoniemeester van Vertrouwd Wedding Planning. Ik bied verschillende pakketten aan die variëren van het op weg helpen van bruidsparen om hun eigen bruiloft te organiseren tot complete professionele ondersteuning in het organiseren van de gehele bruiloft. Ook een adviesgesprek, ceremonie meesterschap en/of hulp bij de door het bruidspaar gewenste onderdelen van de organisatie van hun trouwdag behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Hoe ziet een typische werkdag in het leven van Weddingplanner van Vertrouwd Wedding Planning er uit?

​Als weddingplanner zit je eigenlijk de meeste tijd achter de computer, daarnaast pleeg ik ook veel telefoontjes. Ik ben constant opzoek naar de nieuwe trends op het gebied van trouwen. Welke themakleuren zijn hip dit seizoen? Wat is de nieuwste mode wat betreft trouwjurken? Welke nieuwe leveranciers zijn er bijgekomen? Ga zo maar door. Daarnaast ben ik natuurlijk ook bezig in dienst van ieder bruidspaar. Als weddingplanner ben je eigenlijk de schakel tussen alle leveranciers en het bruidspaar, maar ook gasten kunnen bij mij terecht.

Waarom heb je gekozen voor deze niche?

​ In 2010 ben ik letterlijk en figuurlijk in het huwelijksbootje gestapt en heb op het water volmondig het Ja-woord aan mijn man Jan gegeven. De voorbereidingen van onze eigen bruiloft heb ik met heel veel plezier gedaan en smaakte naar meer. Daarom ben ik een aantal jaren geleden, naast mijn baan als tandartsassistente, begonnen met de opleiding voor weddingplanner en heb deze met succes afgerond.

Hoe en waar vind jij jouw bruidsparen?

​Ik kom onder andere door deelname aan bruidsbeurzen in contant met bruidsparen. Ook wordt ik vaak aangeraden door andere trouwleveranciers, zoals locaties e.d. Tevens wordt ik gevonden doormiddel van internet en social media.

Wat is een van de leukste momenten uit jouw carrière?

Dat is een moeilijke vraag, alle bruiloften zijn bijzonder! Ik kan er niet 1 uithalen, want dan doe ik de rest tekort. Simpelweg omdat er altijd iets of iemand is, die het bijzonder maakt.

Wat voor toekomstplannen heb je voor jouw bedrijf?

​Ik hoop dat ik in de toekomst voor nog veel meer bruidsparen hun huwelijksdag onvergetelijk kan maken.

Wat zou je nog graag voor jouw bedrijf willen doen? Denk hierbij aan cursussen, training of een 1 op 1 met een van jouw helden!

​Graag zou ik nog een master class voor wedding styling willen volgen. De tijd dat bruidsparen standaard de materialen van de locatie voor lief nemen is over. Een bruidspaar wil graag hun eigen "personal touch" aan de bruiloft geven. En hoe ideaal is het dat ik het bruidspaar hier goed in kan begeleiden en eventueel de styling voor hun kan uitvoeren.