AIW Blog

Onze Blogpagina waarin onze leden vertellen wie ze zijn, wat ze motiveert en wat ze zoal bezig houdt!
2 minutes reading time (455 words)

AIW lid - Be Blushed

Wie ben je en wat doe je als Wedding Professional?

Mijn naam is Ilse Sleurink en ik wil het beste uit elke bruid halen! Mijn passie is het nog mooier maken van de bruid dan dat ze al is. 

Ik verzorg de bruidsmake-up en het bruidskapsel. Deze combinatie is erg leuk. Ik gebruik verschillende methodes om make-up aan te brengen, op dit moment is de air brush helemaal fantastische. Dit blijft de hele dag super zitten en geeft niet af, voor fotografen is dit ook fijn, want hij hoeft weinig te retoucheren ;-) 

Ook kan ik de gasten verzorgen van het make-up of kapsel.

Hoe ziet een typische werkdag in het leven van jou als Wedding Professional er uit?

Ik ben al vroeg op de gewenste locatie waar de bruid me hebben wil. De bruid zit nog lekker in haar badjas van haar ontbijt te genieten als ik binnenkom.

Ik gebruik vaak eerst een carmenset die ik in het haar rol. Door deze set komt er volume en krul in het haar. Wanneer deze warmte rollers hun tijd nodig zijn om af te koelen, begin ik met de visagie. Wanneer de visagie klaar is maak ik het kapsel af. Hierna maakt de bruid zich verder klaar, en geeft mij dit tijd om gasten te voorzien van hun visagie.

Waarom heb je gekozen voor deze niche?

De glitter en glamour, de jurken , alles in detail perfect willen hebben. Dames die zich een prinses willen voelen en daarbij de mooiste kapsels en make-up willen hebben.

En ik kan dat verzorgen...... hoe gaaf is dat ?

Hoe en waar vind jij jouw bruidsparen?

Bij mij komen de bruiden overal en nergens weg, via via, mijn website, facebook, door fotografen die mijn werk goed vinden. etc etc

Wat is een van de leukste momenten uit jouw carrière?

Mijn leukste moment ? 

Ik had een bruid voorzien van make-up en toen ze haar jurk aan had gedaan , draaide ze zich om, en haar moeder en oma begonnen te huilen, gevolg een huilende bruid, kapster en visagist. Gelukkig was ik er nog en kon ik de schade even herstellen. ;-)

 

 

Wat voor toekomstplannen heb je voor jouw bedrijf?

Mijn toekomstplannen..... nog meer trouwen nog meer bruiden en misschien wel hele dagen erbij blijven om met de styling te blijven helpen.

Wat zou je nog graag voor jouw bedrijf willen doen? Denk hierbij aan cursussen, training of een 1 op 1 met een van jouw helden!

Ik volg regelmatig hele mooie cursussen waarin ik nog meer perfectie ontwikkel in de kapsels, hierin ben ik nooit uitgeleerd dus ik blijf naar cursussen gaan.

Wat geef je als tip mee aan jouw collega's in de trouwbranche?

Geniet en werk vol passie ;-)

AIW lid - Bij Daan Events
AIW lid - De GelegenheidsSpreker
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 23 februari 2020
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.
© 2019 Alles in Weddingland | KvK 63942712